Thursday, October 11, 2012

Karnival Seni Budaya Peringkat Sekolah 2012

Assalamualaikum....

Salam sejahtera kepada pembaca blog saya. Terima kasih kerana masih sudi membaca coretan di dalam blog yang tidak seberapa ini. Sudah lama saya tidak menulis cerita atau catatan di dalam blog ini. Bukan kerana malas tetapi sebenarnya tidak ada cerita yang nak di kongsikan atau dicoretkan..

Disini saya catatkan kisah mengenai aktiviti di sekolah tempat saya bertugas yang pada pandangan saya sangat menarik kerana melalui aktiviti ini, murid-murid dapat menunjukkan bakat mereka selain dari guru-guru dan PPM yang begitu kreatif mengeluarkan idea dalam masa yang singkat. Dibawah ini saya selitkan beberapa keping gambar sepanjang aktiviti ini berjalan.

Tarikh      : 11 Oktober 2012
Hari         :  Khamis
Tempat    : Dewan Terbuka SK. Pendidikan Khas Kuantan (P)1 comment:

  1. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

    ReplyDelete